Certificaten

8 maart 2021 in Algemeen

We zijn trots te verkondigen dat we onze certificaten verlengd hebben voor het jaar 2021!

ISO 9001

We streven naar niets anders dan de beste kwaliteit.

Met het ISO-certificaat willen we onze klanten kwaliteitsgarantie bieden over de uitvoering van onze diensten. Door implementatie van een kwaliteitssysteem wensen we onze werking continu te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en een professionele uitstraling weer te geven. Met deze norm zorgen we ervoor dat onze klanten producten en diensten van consistente en goede kwaliteit krijgen.
        

VCA

We hechten belang aan veiligheid op de werkvloer.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Met het VCA* certificaat tonen we onze medewerkers en opdrachtgevers dat we tijdens de uitvoering van werken de nodige veiligheid, gezondheid en milieumaatregelen in acht nemen zodat de risico’s voor de medewerkers minimaal zijn.

 

FiSQ

We zorgen voor een kwaliteitsvolle brandbeveiliging gedurende de volledige levensduur van uw installatie.

Het FiSQ is een onafhankelijk kwaliteitscertificaat voor bedrijven in de sector van de brandbeveiliging, die de veiligheid en de kwaliteit van hun producten en diensten garanderen gedurende de volledige levensduur van de installaties (van studie & ontwerp tot en met het onderhoud). Met het FISQ-certificaat willen wij onze klanten garantie bieden over de kwaliteit en veiligheid van onze brandbeveiligingsproducten en diensten over de volledige levensduur van de installatie. Vanaf de studie tot het onderhoud van de installatie is de kwaliteit gegarandeerd.