AutroFlame IR BG-21

BG-21 is een conventionele puntvlamdetector voor het detecteren van branden waarbij koolstofhoudende materialen worden verbrand.

De detector heeft een hoge IP rating waardoor hij geschikt is voor de zwaarste omstandigheden. Geavanceerde digitale signaalverwerkingsalgoritmen zorgen voor een snelle detectie van echte brandscenario's in combinatie met een hoge immuniteit tegen storingen.

Er moet een weerstand worden aangebracht tussen klem 3 en 4. De waarde van de weerstand kan worden aangepast voor een correcte signaalsterkte, afhankelijk van het paneel.

De geavanceerde signaalverwerking en DYFI+® intelligentie zorgen ervoor dat de detector een hoge immuniteit heeft voor elke hinderlijke alarmbron in combinatie met een snelle detectie van echte branden. Dit maakt de BG-21 detector de voor de hand liggende keuze voor veeleisende toepassingen.

Principe

Twee infraroodsensoren detecteren het infraroodspectrum van een brand. De sensoren evalueren verschillende delen van het infraroodspectrum aan de hand van deze informatie om na te gaan of de signalen overeenkomen met de kenmerken van een echte vlam.

 

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op +32 (0)9 340 40 70 en stel uw vraag.

Garantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan Autrosystems, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een onderhoudsdienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten.