Luseenheden

Wij bieden een breed scala aan lusunits voor onze branddetectiesystemen. Onze detectoren, brandmeldknoppen, I/O-modules, besturingsmodules en sirenes zijn ontwikkeld en goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen (CPD) die EN-54-conformiteit en andere wereldwijde regelgeving vereisen. De luseenheden zijn allemaal uitgerust met DYFI+ technologie en zijn zowel met als zonder SelfVerify® verkrijgbaar. 

DYFI+® technologie zorgt ervoor dat de waardes van detectoren indien nodig gecompenseerd worden. Dit resultaat in aanzienlijk minder storingen. 

SelfVerify® lost alle problemen met manueel onderhoud op, waardoor tijdrovende en kostbare fysieke tests overbodig worden. Met AutroSafe SelfVerify® controleert het systeem elke dag alle detectoren, Interfaces en bekabeling. Het systeem test naast de mogelijkheid van een detector om een alarm uit te lokken, ook de gevoeligheid van elke detector met een gekalibreerd signaal. Het SelfVerify® systeem zorgt ervoor dat elke detector altijd op het juiste alarmniveau reageert. In geval van onregelmatigheden zal de display op het bedieningspaneel de bron van het probleem nauwkeurig lokaliseren.

SelfVerify® zorgt voor het veiligste en meest betrouwbare brandbeveiligingssysteem dat beschikbaar is - een systeem dat zorgt voor optimale detectie.